Soul Body Fusion®

Voel je je soms alsof je ziel en lichaam niet helemaal synchroon lopen? Voel je je niet gegrond of niet volledig aanwezig? Wéét je dat je meer energie en vitaliteit zou moeten hebben, maar krijg je het niet voor elkaar?

We hebben allemaal een ziel of lichtlichaam maar we zijn vaak niet in staat om het volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leven dan ons leven met de lichten half aan, niet in staat om de gezondheid, overvloed en het welbehagen te manifesteren die ons geboorterecht zijn… De frequenties van onze ziel en die van ons lichaam zijn vaker wel dan niet verkeerd afgestemd. We kunnen weerstand voelen tussen de twee of regelrecht conflict of disassociatie. Dit gebeurt door trauma’s in het leven, misbruik, leed en teleurstellingen. Onze ziel verlangt ernaar om ergens anders te zijn en ons lichaam hobbelt verder zonder de kracht en volledige aanwezigheid van de ziel.

Kun je je voorstellen hoe het voelt als de frequenties van je ziel en je lichaam volledig en permanent zijn samengevoegd, zoals ze zijn bedoeld?

Met Soul Body Fusion® helpen we onszelf en anderen om écht in ons lichaam thuis te komen. Inmiddels zijn er prachtige resultaten geboekt.

Ervaar dit proces in een workshop. Het bijzondere aan zo’n dag is dat, naast de ervaring die je krijgt om zelf Soul Body Fusion mee te maken, je ook leert om dit voor anderen te faciliteren.

Nederland telt een aantal gecertificeerde Soul Body Fusion teachers, die door Jonette zijn opgeleid om de workshop te geven. Je vindt het overzicht van docenten, en ook van workshops en andere informatie op www.soulbodyfusion.nl