Programma 2018


2018, The Year of Activation, het jaar van Actie en Activering

Zet het laatste weekend van september alvast in je agenda! Direct na haar ongetwijfeld meer dan magische reis naar Tibet kunnen wij Jonette verwelkomen in Nederland met een 3 daags programma van 28 – 30 september. Tevens is er een avond met Jonette in voorbereiding voor woensdag 26 september, waarschijnlijk in Amsterdam.

Vrijdag 28 september een dag-workshop
Opening Your Quantum Brain:
Evolving into an Awakened Human

Zaterdag en zondag 29 en 30 september een 2 daagse MARK-workshop
Beyond the Matrix—
Skills for Breakthrough Consciousness
Jonette channeling MARK

marksun

Binnenkort verschijnt de volledige workshopbeschrijving op deze website. Locatie van de workshops is in voorbereiding. Registraties zullen ergens in het voorjaar geopend worden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste informatie over de evenementen van Jonette in Nederland? Schrijf je in voor de mailinglijst.

Voertaal van de de evenementen is Engels.

Jonette’s workshops zijn altijd op het scherpst van de snede in wat voor jou mogelijk is om te bereiken, en daarbij openen zich de grenzen van het menselijk bewustzijn. Haar workshops en lezingen worden op het moment zelf gechanneld, en zijn uniek voor de mensen die aanwezig zijn.

‘MARK’ is een kosmisch wezen van de Grote Witte Broederschap, gechanneld door Jonette sinds 1989. Hij brengt je op een natuurlijke manier naar hogere staten van bewustzijn zodat je die zelf kunt ervaren. Je ontvangt je eigen wijsheid en inzichten en je kunt diepgaande veranderingen voelen, die alleen ontvouwend en uitbreidend bewustzijn je kunnen geven. Voor wanneer je op zoek bent naar een pad met begeleiding en wegwijzers, maar zonder leraar of dogma; als je verlangt naar spontane doorbraken, maar niet goed weet hoe die in gang te zetten…. dan kan werken met MARK precies het juiste antwoord zijn!

Onderzoek samen met Jonette de hogere niveaus van bewustzijn die je boven oude grenzen uittillen. Deze workshops ontstaan altijd in het moment, afgestemd op degenen die deelnemen. We weten nooit wat er zal gebeuren. Om kennis te maken met Marks unieke gechannelde meditaties is een aantal gratis meditaties beschikbaar in de Listening and Viewing Room op Jonette’s website.