Programma 2017


2017, The Year of Awakening, het jaar van het Ontwaken

You are AwakeningDit is de tijd om naar voren te stappen en je te laten zien… om te ontwaken, het is een periode om alle oude begrenzingen te doorbreken. We zijn onze cocon ingegaan als rups en nu is het tijd om eruit te komen als vlinder!  – Jonette

Dit jaar kunnen we wederom vanuit de hele wereld mensen verwelkomen voor de internationale 4 daagse MARK Intensive van 21 tot 24 september in Elspeet te midden van de prachtige Veluwse bossen. Het Thema voor dit evenement is CREATION. Tijdens de krachtige en harmoniserende energie van de herfst equinox komen we samen in deze retreat om onszelf te kennen en erkennen als scheppers. De intentie is om met minstens 122 mensen bij elkaar te zijn. Ben jij er een van? Voel je de roep om hier deel van te zijn?

Voertaal van de 4 daagse is Engels. Alle informatie en hoe te registreren staan in het Engels op de MARK Intensive pagina.

“… Jij bent de bron die je altijd buiten jezelf hebt geplaatst. Ontwaken is niet slechts een toename van bewustzijn, het is vooral een toename van ons scheppend vermogen. Het thema van deze Intensive is SCHEPPING. Dat is méér dan meesterschap. Meesterschap is een voorwaarde voor schepping. We gebruiken het woord SCHEPPING zodat je jezelf als God/Godin zal herinneren. De mogelijkheden van wat gecreëerd zal worden is onbekend. Dat zal zich opbouwen gedurende de 4 dagen van jullie bijeenkomst. Jullie komen samen op de equinox omdat je dan in balans kunt starten. Schepping ontstaat uit Harmonie. Doordat jullie bewustzijn en het bewustzijn van de mensheid wordt verhoogd en in harmonie gebracht met Aarde en de Natuur zal alles op elkaar afgestemd zijn voor een krachtig Ontwaken” – MARK

Dit zal het enige programmapunt zijn van Jonette in Nederland dit jaar. Andere jaren zullen er ook weer avondprogramma’s en kortere workshops zijn.

Wel is Jonette Crowley in Emden dit jaar (Duitsland, vlak over de grens bij Groningen) met de 5-daagse Soul Body Fusion® TEACHER’S CERTIFICATION COURSE and een 1 daagse QUANTUM Soul Body Fusion® workshop. De Quantum SBF workshop is op dinsdag 26 september en de SBF docentenopleidng is de 5 dagen erna, van 27 sept tot 1 oktober. Dit is een unieke kans als Soul Body Fusion je raakt, de verbinding met je ziel zich al door je leven heen weeft en je wilt zelf opgeleid worden om workshops te gaan geven. Je kan je aanmelden via de Duitse organisator van dit evenement. Alle informatie is in het Engels en Duits.  Klik: Quantum SBF 1 daagse en 5 daagse SBF Teacher’s Course.

Jonette’s workshops zijn altijd op het scherpst van de snede in wat voor jou mogelijk is om te bereiken, en daarbij openen zich de grenzen van het menselijk bewustzijn. Haar workshops en lezingen worden op het moment zelf gechanneld, en zijn uniek voor de mensen die aanwezig zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste informatie over de evenementen van Jonette in Nederland? Schrijf je in voor de  mailing lijst !

marksun‘MARK’ is een kosmisch wezen van de Grote Witte Broederschap, gechanneld door Jonette sinds 1989. Hij brengt je op een natuurlijke manier naar hogere staten van bewustzijn zodat je die zelf kunt ervaren. Je ontvangt je eigen wijsheid en inzichten en je kunt diepgaande veranderingen voelen, die alleen ontvouwend en uitbreidend bewustzijn je kunnen geven. Voor wanneer je op zoek bent naar een pad met begeleiding en wegwijzers, maar zonder leraar of dogma; als je verlangt naar spontane doorbraken, maar niet goed weet hoe die in gang te zetten…. dan kan werken met MARK precies het juiste antwoord zijn!

Onderzoek samen met Jonette de hogere niveaus van bewustzijn die je boven oude grenzen uittillen. Deze workshops ontstaan altijd in het moment, afgestemd op degenen die deelnemen. We weten nooit wat er zal gebeuren. Om kennis te maken met Marks unieke gechannelde meditaties is een aantal gratis meditaties beschikbaar in de Listening Room op www.jonettecrowley.com